Chilimobil mobilabonnemang

 • Plats 5 i listan bästa mobilabonnemang 2024.
 • Mobilabonnemang till privatpersoner & företag.
 • Välj mellan 100 GB till fri surf inklusive fria samtal/mess.

Vilka är Chilimobil?

Chilimobil är en ny mobiloperatör på den svenska marknaden som startades år 2020. Här har man valt att satsat på enklare abonnemangsformer och på merförsäljning där man erbjuder en hel del kostnadsfria tjänster under ett visst antal månader i början av kundrelationen. Chilimobil har även valt att slopa bindningstider, uppsägningstider och rörliga prisavtal ifall du enbart signar upp dig på ett nytt abonnemang. Om du skulle välja att köpa med en telefon så tillkommer en viss bindningstid under avbetalningsperioden.

Om du önskar en mobiloperatör som kör med raka rör så skall du välja Chilimobil. Chilis motto är att aldrig lura sina kunder med påträngande försäljning, höga priser eller dålig kundtjänst. Man har lagt alla sina kort på att utmana de gamla operatörerna och satsar på en 100 % digital, prisvärd och ärlig operatör.

Chilimobil marknadför sig själva som en ärlig operatör med bra priser. Grundarna bakom Chili har över 100 års erfarenhet tillsammans av telekombranschen. Man har valt att titta på vad de gamla operatörerna gör och göra om, göra rätt. Chilimobil använder sig av Tres när och erbjuder privat- och företagsabonnemang.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Chilimobil?

Chilimobil håller det väldigt enkelt. Dom erbjuder enbart tre stycken abonnemang som styrs av surfmängden.

 • 6 GB
  Ett perfekt abonnemang för dig som inte surfar så mycket men ändå behöver ha lite surf tillgängligt varje månad..
 • 100 GB
  Det här abonnemanget är utmärkt för dig som surfar en hel del i form av streaming av musik och video.
 • Fri surf
  Här behöver du aldrig oroa dig över att surfen skall ta slut. Du kan se hur mycket Netflix eller Youtube som du vill varje månad. Obegränsad surf är rätt coolt.
 • Fri surf Viaplay
  För dig som har eller gillar Viaplay filmer och serier så är detta abonnemang helt perfekt. Du får ett riktigt bra pris inklusive Viaplay och surfen är obegränsad.

Hur mycket surf behöver man hos Chilimobil?

Precis som vi beskrev ovanför - Chilimobil har valt att fokusera på att erbjuda stor datamängd i två av tre abonnemang. Sen har dom ett abonnemang som är till för lågförbrukaren. Chili har förstått att surfen är en viktig del i människors vardag.

Se till att välja ett abonnemang som passar dig bäst. Som ett måttstock så räcker 1 GB surf till två timmars videostreaming eller 10 timmar musik. 5 GB surfar brukar räcka till cirka 10 timmars videotittande eller streaming av musik i 50 timmar. Det borde ge dig en bra uppfattning av hur mycket surf som du behöver i ditt nya abonnemang.

Kan man nolla sin mobilräkning hos Chilimobil?

Ja, om du rekommenderar Chilimobil till dina kompisar så får både du och kompisen 10 kr rabatt per månad. Det bästa är att det inte finns någon som helst gräns på detta. Ser du till att värva många kompisar kan du till slut sänka din månadskostnad ner till 0 kronor per månad. Det är ju helt magiskt bra?

Vad är det för årsabonnemang Chilimobil har?

Du har möjlighet att teckna ett årsabonnemang hos Chilimobil, vilket innebär att du får fri surf under ett helt år, 12 månader. Det bästa av allt är att du enbart betalar för 10 månader. En väldigt bra deal för dig som surfar mycket via telefonen och behöver ha surfen tillgänglig och fri.

Ingår verkligen Viaplay kostnadsfritt hos Chilimobil?

Ja, när du tecknar ett abonnemang hos Chilimobil så får du automatiskt två fria månader på köpet. Du aktiverar denna fina bonus på Mitt Chili. Efter den kostnadsfria perioden så kostar Viaplay enbart 129 kronor per månad ifall du vill behålla det. Det finns även speciella abonnemang där Viaplay alltid ingår hos Chilimobil och dessa är väldigt prisvärda ifall du har ett behov av Viaplay.

Erbjuder Chilimobil smartphones och tillbehör?

Om du är på gång att byta telefon och behöver en ny smartphone så kan du även köpa till/teckna med en telefon till ditt nya abonnemang. Vanligtvis brukar man får 12 eller 24 månaders bindningstid, välj det som passar dig bäst. Tänk på att du betalar av telefonen under den här perioden.

Chilimobil har även en del häftiga tillbehör som AirPods och mobila bredband. Allt som kan tänkas behövas för vardagssurfningen i familjen.

Har Chilimobil bindningstid?

Saker och ting kan förändras i livet och Chilimobil har inte heller någon bindningstid på sina abonnemang, vilket gör att du kan byta eller säga upp abonnemanget exakt när du vill. Om du köper en telefon med abonnemanget kan du ha en viss bindningstid under avbetalningsperioden.

Vilket telenät använder sig Chilimobil av?

Chilimobil är verksamma i Tres nät vilket innebär att man har tillgång till 3G, 4G, 4G+ och VoLTE i fulla hastigheter. Nätet täcker 99 % av Sveriges befolkning, vilket är otroligt bra för dig som eventuellt reser en del privat eller i arbete. Se täckningskarta för Chilimobil.

Kan man teckna ett mobilt bredband hos Chilimobil?

Ja, Chilimobil är fullt av möjligheter. Dom har en del olika abonnemang för mobila bredband. Du kan köp ett abonnemang med 50GB eller 100 GB - dom erbjuder även fri surf i deras mobila bredband för dig som surfar mycket.

Det är supersmidigt att beställa ett mobilt bredband av Chilimobil. Du väljer det abonnemang som du vill ha sedan fyller du i dina personuppgifter och sedan skickas ett simkort hem till dig som du kan sätta in i din dator, surfplatta eller router.

För dig som har ett oregelbundet behov av mobilt bredband så har Chilimobil stugbredband vilket innebär att du beställer det för 295 kr i startavgift. När du fått simkortet så kan du aktivera och stänga av det dag för dag, du betalar då endast 19 kr/dag för fri surf de dagar du har det aktivt.

Kan man köpa en mobil till sitt abonnemang hos Chilimobil?

Det går absolut att göra ifall man önskar det. Chilimobil har ett rätt så smalt sortiment med mobiltelefoner. I dagsläget erbjuder dom enbart Samsung, vilket kan vara bra att veta om. Det finns Samsungs i olika modeller och kanske framför allt de senaste modellerna.

Tre bra saker med Chilimobil

 • Man kan nolla sin räkning om man tipsar sina vänner
 • Inga bindningstider
 • Inga pappersfakturor och krångliga specifikationer

Tre dåliga saker med Chilimobil

 • Ett litet sortiment med smartphones och enbart Samsung
 • Inget litet och billigt mobilabonnemang för de som knappt surfar
 • Något sämre täckning i norra delarna av landet då man använder Tres mobilnät

Vilka erbjudanden har Chilimobil just nu?

I juli 2024 så hittar vi följande erbjudanden för Chilimobil. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Chilimobil...

Som får 4.2/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Chilimobil