Fibio mobilabonnemang

Får 4.4/5 staplar:

Besök Fibios hemsida
2G, 3G & 4G i följande nät:

Se Fibios täckningskarta

Vilka är Fibio?

Fibio är en enkel och smidig mobiloperatör som fokuserar på prisvärdhet, enkelhet, personlig service och flexibilitet. När du är kund hos Fibio så erbjuds du en 100 % nöjd kundgaranti. Fibio Nordic AB är en relativt ny mobiloperatör som öppnade dörrarna under 2018-2019.

Det som gör Fibio till en operatör som sticker ut är att man erbjuder någonting som kallas prisgaranti. Det innebär i korta drag att om du hittar ett lägre pris någon annanstans så matchar dom det priset, det enda du behöver göra är att kontakta Fibio via chatt, mail eller telefon. Du ringer alltid gratis och du smsar alltid gratis hos mobiloperatören, vilket är positivt för dig som vill veta exakt vad du skall betala varje månad.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Fibio?

Det finns ett par olika varianter av abonnemang hos Fibio. Man erbjuder abonnemang för alla, studenter, barn, familj och seniorer. Det skiljer lite på surfmängder och på prisklasserna. Så här ser abonnemangen ut hos Fibio Nordic AB (FP står för fast pris).

Fibio erbjuder idag surfmängder på 5, 10, 20, 40, 80, 100, 200 GB samt obegränsad surf beroende på vilken typ av mobilabonnemang man tittar på.

Som ni kan se på Fibios olika abonnemangstyper så satsar man på att ha ett brett utbud med många valmöjligheter för olika åldersgrupper. Om man väljer att teckna ett abonnemang så kan man alltid byta upp och ner i abonnemangen ifall man önskar. Det är en schysst flexibilitet som uppskattas av många användare. Vissa perioder i livet kan man behöva ha mer surf och vissa perioder mindre.

Man brukar säga att 1 GB surf räcker till cirka två timmars videostreaming och 10 timmars musikstreaming eller 16 timmars normalt surfande på nätet. 5 GB surf räcker till 10 timmars videostreaming, 50 timmars musikstreaming eller 80 timmars surfande på nätet.

Om du önskar ett mobilt bredband så erbjuder även Fibio det. Kika in i deras sortiment för att få veta mer om deras mobila bredband. Om du tecknar bredbandet på nätet så bjuder Fibio på anslutningsavgiften (till värde av 250 kronor).

Vad kostar det att ringa och SMSa hos Fibio?

Du har alltid fria samtal, fria sms och fria mms hos Fibio. Du behöver med andra ord aldrig oroa dig för hur mycket du använder din telefon. Fakturan i slutet på månaden blir inte längre någon överraskning - du vet alltid vad du skall betala eftersom samtalen och smsen är kostnadsfria.

Vad betyder prisgaranti hos Fibio?

Det betyder i korta drag att om du hittar en likvärdig tjänst till ett lägre pris hos någon annan så matchar Fibio det priset. Fibio är den enda mobiloperatören i hela Sverige som på något sätt erbjuder prisgaranti på mobilabonnemang.

För att nyttja din prisgaranti så kan du kontakta Fibios kundtjänst via chatt, mejl eller så ringer du in till kundtjänsten.

Har man fria byten inom Fibio?

Om du har ett abonnemang hos Fibio så kan du givetvis alltid byta abonnemangsform när och hur du vill. Detta är helt kostnadsfritt och ger användaren en enorm frihet under abonnemangstiden.

Har Fibio någon ångerrätt?

Om du väljer att teckna ett abonnemang hos Fibio så får du hela 3 veckors ångerrätt istället för de vanliga 2 veckorna. Det är en extra trygghet som Fibio vill ge sina kunder för att processen skall kännas extra bra. En riktigt bra deal helt enkelt.

Hur är mobiltäckningen hos Fibio?

En bra mobiltäckning är en god förutsättning för att kunna maximera din upplevelse av din smartphone. Detta gäller givetvis oavsett om du ska ringa, smsa eller surfa med telefonen. Om du har ett abonnemang hos Fibio så får du tillgång till ett av marknadens snabbaste telenät - Telenors nät. Telenor täcker idag 99,9 % av Sveriges befolkning och via deras täckningskarta kan du se exakt hur täckningen är där du befinner dig dagligen. Telenor är en nätägare som ständigt utvecklar och satsar på sitt nät. Under flera års tid har Telenor investerat miljarder kronor i sitt mobilnät. Se täckningskarta för Fibio.

Hur är kundtjänsten hos Fibio?

Fibio har sedan starten haft som mål att vara riktigt kvicka i sin kundtjänst och ge sina kunder en otroligt snabb service. Om du försöker komma i kontakt med Fibio över telefon och ditt samtal inte besvaras inom 10 minuter så bjuder Fibio på 3 GB mobilsurf, och får du inte svar på ditt mejl inom 24 timmar så erbjuds du 3 GB mobilsurf även där.

Kan man köpa en mobil till sitt abonnemang hos Fibio?

Det kan man absolut göra. Fibios sortiment med mobiltelefoner är relativt stort och man erbjuder modeller från Apple, Samsung, Huawei, Doro och Motorola för att nämna ett gäng. När du väljer att lägga till en smartphone till abonnemanget så medföljer ofta en bindningstid på X antal månader där du betalar av telefonen under avtalsperioden.

Du kan även teckna upp en surfplatta på abonnemanget om du önskar det istället. Fibio erbjuder surfplattor från Apple, Samsung och Huawei.


Tre bra saker med Fibio

  • Fria byten inom Fibio
  • Ingen uppsägningstid
  • Snabb service hos kundtjänsten

Tre dåliga saker med Fibio

  • Inte billigast på alla abonnemang, trots att de erbjuder prisgaranti
  • Brett och stort utbud av abonnemang vilket också kan upplevas rörigt för vissa
  • Inte helt solklart hur prisgarantin fungerar och vilka villkor som gäller

Vilka erbjudanden har Fibio just nu?

I mars 2023 så hittar vi följande erbjudanden för Fibio. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Fibio...

Som får 4.4/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Fibio