Halebop mobilabonnemang

Vilka är Halebop?

Halebop är den kreativa kraften som finns där ute och marknadsför sig själva som exakt just det. Många kanske känner igen Halebop från deras reklamfilmer och deras kreativa sätt att verka. Halebop har funnits som operatör i cirka 14 års tid och har under den här tiden vunnit många utmärkelser. En utmärkelse som dom vunnit totalt 12 gånger är “Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” och senaste gången dom vann den utmärkelsen var år 2021, vilket säger en hel del om Halebop som mobiloperatör. Halebops motto är att vara trovärdiga och schyssta på riktigt!

Ifall man haft Halebop som operatör så vet man att Halebop alltid bjussar på lite extra. Det finns alltid bra deals på lurar, tillbehör och mobilabonnemang hos operatören och ibland kan det handla om extra surfmängd eller en bra pryl på köpet. Halebop vill att användarna skall känna att man gör ett kap när man skaffar Halebop.

Något man har lagt extra kärlek till är även kundsupporten som är öppen dygnet runt, alla dagar om året. Du kan välja att chatta eller mejla med supporten.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Halebop?

Man har valt att skapa abonnemang som passar alla utifrån vilken surfmängd man behöver ha i sitt abonnemang. Du kan välja mellan 2 GB, 6 GB, 20 GB, 50 GB eller 100 GB och om du är en person som surfar ytterst lite så kan du välja deras mini-abonnemang på 2 GB surf. Man har även valt att prioritera studenterna och satt upp studentpriser för alla som går i plugget, vilket kan förenkla när man har studielån och lite tightare budget.

Vad kostar det att ringa och SMSa hos Halebop?

Det är alltid fria samtal och fria sms hos Halebop, precis som hos många andra operatörer. Detta är lite av en standard idag, eftersom människor använder sina mobiltelefoner konstant och idag har man knappt kvar hemtelefonin.

Positivt är att du surfar och snackar i telefon i hela EU precis som du gör hemma i Sverige, vilket är perfekt för dig som ofta reser eller befinner dig i ett EU-land. Du kan se på Halebops hemsida vilka som omfattas av detta i EU.

Har Halebop bindningstid?

Halebop har valt precis som nästan alla operatörer att slopa bindningstider om du enbart tecknar ett abonnemang. Om du väljer att teckna ett abonnemang inklusive en ny smartphone då kommer du eventuellt ha bindningstid om du väljer att lägga telefonen ihop med abonnemanget. Ett alternativ är att betala telefonen direkt då kan du ha ett abonnemang utan bindningstider.

Vanligt är dock att när man köper en ny smartphone att man tecknar upp den på abonnemanget för att komma åt eventuella rabatter som finns att hämta hem på telefonen.

Hur är mobiltäckningen hos Halebop?

Halebop använder sig av Telias nät, vilket är en enorm fördel. Telia ligger som bekant i framkant när det gäller utvecklingen av telenätet. Telia är kanske känt för många som det gamla statliga televerket. I Halebop och Telias nät så surfar man i 4G, Turbo 3G och EDGE. Det dröjer nog inte länge innan man presenterar en fullskalig 5G-lösning för sina användare. Täckningen gäller idag för samtal och SMS. Om man vill veta hur täckningen är på det stället man vistas på, så rekommenderar vi att kolla Halebop täckningskarta, som brukar tala ett ärligt språk. Se täckningskarta för Halebop.

Kan man spara surf hos Halebop?

Med hjälp av Halebops tjänst Rollover så behåller du alltid den surf du inte använder dig av. Du kan maximalt spara så mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Om du exempelvis har 50 GB och enbart använder 20 GB, så kan du som maximalt spara 50 GB totalt. Halebop Rollover ingår kostnadsfritt på alla abonnemang och tjänsten agerar automatiskt och känner av hur mycket surf du använt - du behöver inte göra någonting!

Har Halebop en bra kundtjänst?

Halebop har sedan starten satsat på att ha en grym kundservice. Deras support är öppen dygnet runt under årets alla dagar, vilket är helt fantastiskt och lite eget. Det finns inte många mobiloperatörer som ger sina kunder dessa förutsättningarna. Du kan välja att chatta eller mejla till kundservicen.

Vad mer har Halebop?

Halebops shop kan du skaffa ett nytt mobilabonnemang eller en ny smartphone. Du kan även skaffa dig ett kontantkort ifall du önskar det. Man har även valt att börja satsa på bredband, så behöver du ett bredband i hemmet så kan du välja att teckna ett sådant hos Halebop också.

Kan man köpa en mobil till sitt abonnemang hos Halebop?

Det finns ett brett sortiment med smartphones hos Halebop. Du kan välja allt mellan iPhone till Samsung Galaxy till Huawei och Sony Xperia. Det finns de absolut senaste modellerna och coolaste telefonerna.

Man har även introducerat en ny grej som heter “Relove” - vilket innebär att man kan köpa en begagnad mobil och välja mellan fyra skick.

  • Okej skick
  • Bra skick
  • Mycket bra skick
  • Toppskick

På så sätt så spar du en slant och mobilen blir “Reloved” och slipper skrotas. Man kan även byta sin sin gamla smartphone och få pengarna tillbaka. Möjligheterna är stora hos Halebop - det kan absolut vara värt att kolla in när man skall skaffa en ny telefon och ett nytt abonnemang!

Tre bra saker med Halebop

  • Kundtjänsten och deras öppettider
  • Inga bindningstider om du köper utan mobil
  • Brett sortiment med smartphones både nya och begagnade

Tre dåliga saker med Halebop

  • Största abonnemanget är på endast 100 GB
  • Man erbjuder ingen telefonsupport
  • Startavgift (men det slipper du om du beställer via deras hemsida)

Vilka erbjudanden har Halebop just nu?

I juli 2024 så hittar vi följande erbjudanden för Halebop. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Halebop...

Som får 4.0/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Halebop