Karma Mobil mobilabonnemang

  • Plats 8 i listan bästa mobilabonnemang 2022.
  • Mobilabonnemang till privatpersoner.
  • Välj mellan 10-100 GB surf inklusive fria samtal/mess.

Vilka är Karma Mobil?

Karma Mobil är en relativt ny spelare på marknaden som fokuserar på en lite mer mogen målgrupp. Man har tydligt analyserat och sett att vissa personer har en viss osäkerhet av det digitala och att det finns ett behov att lansera abonnemang och tjänster som underlättar dessa personers digital vardag.

Man har sedan starten haft som mål att göra Karma Mobil till mer än ett mobilabonnemang. Det skall vara en gemenskap och att operatören blir den mest välkomnande operatören på marknaden. Karma vill göra den digitala världen mer tillgänglig och lätthanterlig för de som inte har full koll på det digitala. Karma har tagit fram och utvecklat många verktyg och tjänster som kan passa personer som behöver lära sig mer om den digitala världen.

Om du väljer att ha ditt mobilabonnemang hos Karma Mobil så bidrar du även till att fler barnfamiljer får ett drägligare liv eftersom dom är en stolt samarbetspartner till Giving People.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Karma Mobil?

Man har valt att skapa abonnemang som passar alla utifrån vilken surfmängd man behöver ha i sitt abonnemang. Du kan välja mellan 5 GB, 15 GB, 25 GB, 40 GB eller 100 GB.

Det finns givetvis en uppsjö av abonnemang att välja mellan, så du kan verkligen hitta något som passar ditt behov. Om du surfar ytterst lite och mest enkelt vardagssurf så kan vi rekommendera abonnemanget med 5 GB surfmängd. Om du brukar streama videos lite till och från så skulle vi definitivt tipsa om 15 GB. Brukar du streama en hel del film och samtidigt streama en del musik så tipsar vi om 25 GB eller 40 GB. Om du är en storförbrukare som verkligen lever ett digital liv så skall du ha deras MAX-abonnemang, 100 GB. Det räcker till allt och lite till.

Vad kostar det att ringa och SMSa hos Karma Mobil?

I samtliga abonnemang hos Karma Mobil är det fria samtal och fria sms. Du ringer alltså helt kostnadsfritt till ett fast pris varje månad. Det innebär att du kan ringa 10 000 samtal om du skulle önska det och samtidigt skicka 10 000 sms, utan extra kostnad. En trygghet och frihet som betyder mycket för många.

Har Karma Mobil bindningstid?

Att ha ett abonnemang hos Karma innebär också en hel del frihet eftersom du inte har någon som helst av bindningstider. Det innebär att du kan byta operatör när du vill och du behöver inte känna dig orolig över att du sitter fast i långa avtal.

Har Karma Mobil uppsägningstid?

Du har inte heller någon uppsägningstid hos Karma Mobil, vilket också betyder mycket för friheten och tryggheten. Vill du byta operatör så kan du göra det. Karma hoppas givetvis att du stannar kvar och är nöjd med deras abonnemang.

Hur är mobiltäckningen hos Karma Mobil?

Karma Mobil erbjuder alla sina mobila tjänster i Telenors nät i Sverige. Det gör att du har stöd för VoLTE och Wifi-samtal och givetvis till ett mobilnät som täcker 99,9 % av Sveriges befolkning och 90 % av Sveriges yta. Nätet utvecklas för varje år som går, snart är vi på 100 % täckning för Sveriges befolkning. Se täckningskarta för Karma Mobil.

Finns det UC ID-skydd hos Karma Mobil?

Något som erbjuds fritt i början av din relation med Karma Mobil är att du får ett UC ID-skydd under två månader ifall du önskar det. Ett ID-skydd är ett slags skydd som skyddar dig mot att få din identitet kapad i den digitala världen. Perfekt i en tid som denna. Önskar du fortsätta med tjänsten efter prövoperioden så går det bra att teckna en förlängning via Karma.

Har Karma Mobil en bra kundtjänst?

Karma Mobil vet hur viktigt det är att ha en bemannad kundtjänst som man kan nå när man vill. Kundtjänsten har öppet med generösa öppettider och du väljer själv om du vill tala med dom i telefon, chatta eller skicka ett mejl. Deras prioritering är att vara skyndsamma och besvara kunderna så fort som bara möjligt.

Varför riktar Karma Mobil in sig på seniorer och äldre personer?

I kombination med att den digitala världen växer och att man successivt går över till att sköta en stor mängd av sina vardagliga sysslor digitalt så kan man behöva hjälp av våra smarta telefoner. Karma Mobil vet att seniora personer ofta känner oro och osäkerhet inför de digitala verktygen. Med Karma Mobil kan du känna dig trygg i en digital vardag och få den hjälp du behöver när du känner dig vilsen. Med hjälp av Karmas tjänster och verktyg gör vi detta möjligt för alla som inte är vana på nätet.

Kan man köpa en mobil till sitt abonnemang hos Karma Mobil?

Det är tyvärr inte möjligt i dagsläget. Just nu erbjuder Karma Mobil enbart mobila abonnemang och levererar hem simkort till dig som är kund. Önskar du beställa en smartphone någon annanstans så går det givetvis bra. Karmas simkort fungerar i de flesta mobiltelefonerna.

Skänker Karma Mobil pengar till någon hjälporganisation?

I dagsläget är Karma Mobil en stolt samarbetspartner till Giving Peope som hjälper barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Det är många familjer som har det tufft ekonomiskt och för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för barnen så kan du genom Karma Mobil bidra till att fler barnfamiljer får ett bättre och enklare liv. Bli kund hos Karma Mobil och hjälp barnfamiljer som har det tufft!

Tre bra saker med Karma Mobil

  • En av få operatörer som satsar på de äldre/seniora kunder
  • Inga bindningstider eller uppsägningstider
  • WiFi-samtal och VoLTE för bästa upplevelse

Tre dåliga saker med Karma Mobil

  • Att man inte kan köpa en smartphone på sitt abonnemang
  • Surfhastigheten är begränsad till max 100 Mbit/s
  • Man kan inte spara surfen som ingår i abonnemangen

Vilka erbjudanden har Karma Mobil just nu?

I december 2022 så hittar vi följande erbjudanden för Karma Mobil. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Karma Mobil...

Som får 3.8/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Karma Mobil