Katshing mobilabonnemang

Vilka är Katshing?

Katshing är en svensk mobiloperatör som drivs av ett bättre sätt att erbjuda mobila tjänster. Allting med Katshing är 100 % digitalt och du som kund slipper telefonköer och onödig väntetid för att få hjälp eller när du skall beställa ett nytt abonnemang. Katshing har verkligen förstått hur viktig mobilen är för det svenska samhället och att man har en digital frihet i sin vardag. Katshing marknadsför sig som Sveriges första och enda mobiloperatör med nonstop surf på alla abonnemang. Det innebär i korta drag att du köper ett abonnemang med en viss surfmängd och när den surfmängden är förbrukad så kan du surfa nonstop i 1 Mbit/s, du behöver alltså inte “fylla” på med extra surf om du inte önskar.

Katshing grundades år 2003 av Anders Phil och Björn Pihl i Halmstad och hade ett gäng framgångsrika år tills dem sattes i konkurs 2016. Man gjorde sedan om företaget och startade varumärket katshing och återlanserade bolaget i april 2020. Denna gång med en fokus på att vara en virtuell mobiloperatör. Så Katshing är inga nybörjare i matchen även om namnet möjligtvis är nytt för många. Katshing är verksamma i Tele2:s nät och satsar alla sina kort på att leverera en bra surf till kunder runt om i Sverige.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Katshing?

Det finns ett gäng abonnemang att välja mellan. Ta en titt och se om du hittar ett som passar dina behov och önskemål. Man har valt att skapa abonnemang som passar alla utifrån vilken surfmängd man behöver ha i sitt abonnemang.

 • 2 GB
  Ett perfekt abonnemang för dig som inte surfar så mycket men ändå behöver ha lite surf tillgängligt varje månad.
 • 6 GB
  För dig som surfar ytterst lite.
 • 12 GB
  För dig som ser Youtube, Netflix någon gång och behöver en bra surfpott.
 • 22 GB
  För dig som använder telefonen dagligen och streamar via olika tjänster.
 • 42 GB
  För dig som lever i telefonen och använder den 6-8 timmar per dag.

I samtliga abonnemang ingår fria samtal och fria sms. Du kan dock inte använda dig av betalsamtal eller liknande eftersom det inte är aktiverat i Katshings abonnemang. Du har inte heller någon form av bindningstid på ditt abonnemang och inte heller någon form av uppsägningstid, vilket är positivt och ger dig som kund en enorm frihet.

Alla abonnemang hos Katshing är i Tele2s nät vilket gör att man täcker av 99,9 % av Sveriges befolkning och kan ge dig en grymt snabb surf över hela Sverige. Katshing erbjuder i dagsläget enbart abonnemang till privatpersoner, återstår att se ifall man börjar leverera mot företagskunder i framtiden.

Vad är skillnaden på abonnemangen hos Katshing?

Det enda som skiljer abonnemangen åt hos Katshing är att datamängden och surfmängden är olika och inkluderade surfen inom EU/EES. Annars gäller det alltid fria samtal och sms i Sverige i alla abonnemangen.

Så det du behöver fundera på är hur mycket surf du behöver ha varje månad sedan kan du välja vilket abonnemang som helst, eftersom det inte är någon skillnad alls.

Hur funkar Nonstop Surf hos Katshing?

Det är enkelt. Nonstop Surf är en tjänst som aktiveras så fort din surfmängd är förbrukad. För att ta ett exempel: Om du har 2 GB i ditt abonnemang och du har surfat slut på allt, då aktiveras nonstop surf tillsvidare i en hastighet upp till 1 Mbit/s. Du behöver alltså inte aktivt göra någonting utan du kan surfa på i lugn och ro utan att oroa dig.

Katshing är den första operatören i Sverige att erbjuda en sådan innovativ och häftig tjänst. Man har verkligen förstått hur viktigt surf är i dagens samhälle. Idag gör man det mesta via sin mobiltelefon och att stå utan surf kan bli jobbigt i många situationer.

Har Katshing bindningstid eller uppsägningstid?

Katshing har valt att fokusera på 0 månaders bindningstid och 0 månaders uppsägningstid, vilket är väldigt positivt för dig som kund. Du har nämligen friheten att avsluta och byta operatör när du vill utan att känna att du sitter fast i långa avtal eller liknande.

Hur är mobiltäckningen hos Katshing?

Eftersom Katshing använder sig av Tele2s nät så kan man lita på att täckningen är bra. Vi rekommenderar alltid att kika på en täckningskarta för att se så man har bra täckning där man vistas, även om täckningskartorna inte alltid är 100 % tillförlitliga så är det bättre än att inte kolla alls. Katshing använder sig av 4G-nätet hos Tele2, vilket garanterar dig den snabbast möjliga hastigheten när du surfar i telefonen. Se täckningskarta för Katshing.

Har Katshing specialpriser?

Ett av Katshing stora mål är att ge alla samma möjligheter till ett grymt abonnemang. Det skall inte spela någon roll om du är student, mitt i karriären eller en pensionär. Du skall alltid få bra och ärliga priser med en schysst touch, dessutom helt utan bindningstider och uppsägningstider - Katshing förespråkar frihet!

Har Katshing en bra kundtjänst?

Hos Katshing sköts allting digitalt. Om du behöver hjälp med ditt abonnemang så kan du prata med kundtjänsten via deras chatt eller via mejl. Detta för att slippa långa telefonköer och onödigt tidsspill. Det går även bra att kontakta kundtjänsten via Instagram, Facebook och Youtube. Välj ett alternativ som passar dig bäst!

Kundtjänsten är online varje vardag, måndag till fredag klockan 09:00 till 17:00. Dom har valt att hålla stängt på helgerna och röda kalenderdagar.

Finns det stöd för VoLTE och VoWifi i abonnemangen hos Katshing?

Tyvärr finns det inte det i dagsläget. Ledningen bakom Katshing jobbar dock hårt för att kunna erbjuda det inom kort. Det ligger på deras agenda så att säga.

Tre bra saker med Katshing

 • Billiga och ärliga abonnemang
 • Inga bindningstider eller uppsägningstider
 • Nonstop surf efter förbrukad surfpott

Tre dåliga saker med Katshing

 • Erbjuder ej stöd i VoLTE och VoWifi i dagsläget
 • Ingen kundtjänst via telefon för dom som önskar en personlig kontakt och hjälp
 • Man kan inte välja att köpa till en smartphone till sitt abonnemang

Vilka erbjudanden har Katshing just nu?

I mars 2023 så hittar vi följande erbjudanden för Katshing. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Katshing...

Som får 3.3/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Katshing