My Beat mobilabonnemang

Vilka är My Beat?

My Beat är en relativt ny operatör på marknaden som satsar på att hålla sina kunder nöjda. Nöjda kunder stannar länge och man har även valt att inte ha några bindningstider för att öka friheten hos varje kund. Det innebär att du som kund har friheten att välja det som passar just dig. Trots att bindningstiden på abonnemangen saknas så finns det dock en uppsägningstid på en månad.

My Beat marknadsför sig som en svensk lågprisoperatör som är verksamma i Telenors mobilnät. I övrigt har My Beat fått goda ord från flera av sina kunder. Det som ofta lyfts fram är deras kunniga kundsupport och att supporten ständigt är tillgänglig under vardagar mellan 10:00 och 17:00.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos My Beat?

My Beat är ett perfekt val för dig som gillar billiga mobilabonnemang. Det ingår alltid fria samtal och fria sms och du får använda hela din surfpott inom EU. My Beat har fyra olika typer av abonnemang, se nedan vilka abonnemang som finns att välja på:

 • 2 GB
  Ett utmärkt val för dig som inte surfar så mycket alls.
 • 4 GB
  Ett bra val för dig som surfar normalt på webben.
 • 10 GB
  Ett givet val för dig som surfar en hel del varje dag.
 • 60 GB
  För dig som surfar mycket och använder din telefon flera timmar varje dag.

För att få en uppfattning av hur mycket surf du behöver så skulle vi tipsa dig om att se över dina nuvarande surfbeteenden och hur mycket surf du använder i ditt nuvarande abonnemang. Man brukar säga att 1 GB surf går bra att använda till 16 timmars normalt surfande på nätet och ett par timmars musikstreaming och videotittande. Det borde ge en bra uppfattning av hur mycket surf som du behöver ha i ditt abonnemang.

Alla abonnemang hos My Beat har fria samtal och sms, det enda som skiljer dem åt är hur mycket surf du önskar i abonnemanget.

Har My Beat mina sidor?

Om ni är en familj och har surfglada barn så kan det vara skönt att ha lite extra koll på hur mycket surf som går åt varje månad. Du hittar all information “Min sida” hos My Beat och där kan du även spärra data, betalsamtal och utlandssamtal. På din sida har du full översikt över alla familjens abonnemang.

Har My Beat familjeabonnemang?

Om du väljer att samla hela familjen hos My Beat så får du 10 % rabatt som ett paketpris för hela din familj. Detta gäller från 3 abonnemang under minst 1 års tid.

Är det enkelt att byta till My Beat?

Ja, om du beställer ett abonnemang hos My Beat så ska det vara enkelt att byta. Simkortet skickas till dig och kommer med post efter cirka 1-2 dagar. Om du vill behålla ditt gamla nummer så fixar vi det, önskar du ett nytt nummer så tar det cirka 4-6 dagar innan det går igenom ordentligt.

Hur är mobiltäckningen hos My Beat?

My Beat ingår i Telenors mobilnät, så du får även en grym täckning över hela Sverige. Telenor ligger verkligen i framkant när det gäller utvecklingen av mobila nätet. Du får tillgång till 2G, 3G och 4G hos Telenor, vilket ger dig en bra grund för snabb surf i max 100 Mbit/s. Se täckningskarta för My Beat.

Har My Beat en bra kundtjänst?

My Beat tycker att det skall vara enkelt och smidigt att komma i kontakt med deras kundtjänst. Vissa operatörer väljer att ta bort möjligheten att ringa in till kundtjänsten, men för My Beat är det viktigt att du kan ringa in och få den hjälp du förtjänar. Du når My Beats kundtjänst på 019-55 55 500 eller via deras kundtjänst på hemsidan.

Tre bra saker med My Beat

 • En lågprisoperatör med billiga abonnemang
 • Erbjuder både mobilabonnemang och bredband
 • Bra täckning med Telenors mobila nät

Tre dåliga saker med My Beat

 • Fått en del kritik för långsamma leveranstider av simkort
 • Öppentiderna för telefonkundtjänsten är begränsade
 • Maximalt 100 Mbit/s i surfhastighet

Vilka erbjudanden har My Beat just nu?

I december 2023 så hittar vi följande erbjudanden för My Beat. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om My Beat...

Som får 3.7/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om My Beat