Smultron Mobil mobilabonnemang

Vilka är Smultron Mobil?

Här har du en mobiloperatör som älskar teknologi och möjligheterna som medföljer med bra utvecklad teknologi. Smultron Mobil har byggt en helt ny mobiloperatör som ger dig en mycket bra mobiltjänst till ett ärligt pris och utan krångel. I deras mobila tjänst så har du kontrollen över ditt abonnemang.

Om du väljer att teckna ett Smultron Mobil-abonnemang så får surfa i Tele2:s nät, vilket är positivt eftersom Tele2:s nät täcker 99,9 % av Sveriges befolkning.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Smultron Mobil?

Smultron Mobil marknadsför sina mobila abonnemang med slogan “utöver det vanliga.” och har valt att ha totalt ett par olika former av abonnemang.

I deras mobilabonnemang ingår fria samtal och SMS. Du behöver enbart välja hur mycket surf du vill ha från 4 GB till 50 GB. Det går även bra att använda sin mobilsurf inom EU utan extra kostnad likt många andra operatörer.

Har Smultron Mobil bindningstid eller uppsägningstid?

Smultron Mobil har valt att erbjuda abonnemang med och utan bindningstid. Väljer du att binda dig i 24 månader så får du en rabatt på ditt abonnemang. Uppsägningstiden hos Smultron Mobil är alltid en månad för privatpersoner.

Hur är mobiltäckningen hos Smultron Mobil?

När du är kund hos Smultron Mobil så får du samma täckning som Tele2. Du surfar alltså i Tele2:s telenät med snabbhet och stabilitet. Smultron Mobil har heller ingen egen täckningskarta där du kan kolla hur täckningen är där du vistas - du kan dock kolla Comviq:s täckningskarta ifall du önskar se exakt täckningsgrad. Se täckningskarta för Smultron Mobil.

Hur är kundtjänsten hos Smultron Mobil?

Smultron Mobil har sedan starten haft som mål att leverera en bra service. Man erbjuder därför dels support via telefon eller e-post.

Hur är betalar man för sitt Smultron Mobil?

Man har valt att köra på autogiro, pappersfakturor och e-fakturor.

Tre bra saker med Smultron Mobil

  • Prova på-abonnemang till lågt pris
  • Använd surfen i EU utan extra kostnad
  • Bind dig så får du rabatt

Tre dåliga saker med Smultron Mobil

  • Erbjuder tyvärr inga telefoner/smartphones på avbetalning på hemsidan
  • Har dessvärre inga prisplaner för barn eller studenter
  • Erbjuder ingen möjlighet till att betala via kort

Vilka erbjudanden har Smultron Mobil just nu?

I september 2023 så hittar vi följande erbjudanden för Smultron Mobil. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Smultron Mobil...

Som får 3.5/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Smultron Mobil