Tellus mobilabonnemang

Vilka är Tellus?

Här har du en mobiloperatör som älskar teknologi och möjligheterna som medföljer med bra utvecklad teknologi. Tellus har byggt en helt ny plattform som ger dig en mycket bra mobiltjänst till ett ärligt pris och utan krångel. I deras mobila tjänst så har du kontrollen över ditt abonnemang.

Om du väljer att teckna ett Tellus-abonnemang så får surfa i Tele2:s nät, vilket är positivt eftersom Tele2:s nät täcker 99,9 % av Sveriges befolkning.

Vad finns det för typ av mobilabonnemang hos Tellus?

Tellus marknadsför sina mobila abonnemang med slogan “SMART TELEFONI FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID” och har valt att ha totalt ett par olika former av abonnemang. En abonnemangsform för alla och en för seniorer.

I deras mobilabonnemang ingår fria samtal och SMS. Du behöver enbart välja hur mycket surf du vill ha från 5 GB till 100 GB. Det går även bra att spara sin mobilsurf upptill 90 dagar ifall man inte skulle surfa slut på allt varje månad, liknande andra operatörer.

Har Tellus bindningstid eller uppsägningstid?

Tellus har likt många andra operatörer valt att slopa uppsägningstider och bindningstider. Önskar du byta operatör efter en stund så kan du göra det utan att riskera att sitta fast i längre avtal.

Hur är mobiltäckningen hos Tellus?

När du är kund hos Tellus så får du samma täckning som Tele2. Du surfar alltså i Tele2:s telenät med snabbhet och stabilitet. Enligt tester som gjorts under 2019 så har Tele2 ett av de bättre näten i Sverige. Tellus har heller ingen egen täckningskarta där du kan kolla hur täckningen är där du vistas - du kan dock kolla Comviq:s täckningskarta ifall du önskar se exakt täckningsgrad. Se täckningskarta för Tellus.

Hur är kundtjänsten hos Tellus?

Tellus har sedan starten haft som mål att leverera en bra service. Man erbjuder därför dels support via chatt, telefon eller e-post.

Hur är betalar man för sitt Tellus?

Man har valt att köra på autogiro, pappersfakturor och e-fakturor.

Tre bra saker med Tellus

  • Otroligt bra erbjudanden på mobilabonnemang med bra priser
  • Spara surf i 90 dagar
  • Aldrig bindningstid eller uppsägningstid

Tre dåliga saker med Tellus

  • Erbjuder tyvärr inga telefoner/smartphones på avbetalning
  • Har dessvärre inga prisplaner för barn eller studenter
  • Erbjuder ingen möjlighet till att betala via kort

Vilka erbjudanden har Tellus just nu?

I maj 2024 så hittar vi följande erbjudanden för Tellus. Tryck på ett erbjudande för att läsa mer om det. Alla mobilabonnemang nedan har fria samtal/mess.

Det var det mesta om Tellus...

Som får 3.7/5 staplar av oss.

Se fler operatörer Läs mer om Tellus